Rólunk írták

2017. május 4.

Rendkívül jó és változatos ételek, szuper árakon!

Fantasztikus és különleges ételek, remek csapolt sörök, nagyon barátságos környezetben, csodás kiszolgálással. Mindez szuper áron! 🙂 Hihetetlen!

T. Nikoletta

2017. május 7.

Csillagos 5-ös!

Tegnap voltunk vacsorázni a feleségemmel, mert azt hallottuk,hogy kiváló hely. Nem kellett csalódnunk. Csodálatos környezetben kiváló ételeket fogyasztottunk, melyet megkoronázott a rendkívül udvarias kiszolgálás. Biztos vagyok benne, hogy vissza fogunk térni, és akinek csak tudom ajánlani fogom.

fricike41

2017. június 23.

A legkedvesebb kiszolgálás! 🙂 Remek hely! 🙂

Kicsit eldugott helyen van, pár hónapja nyitott, de…. Bőséges, finom, változatos, nemzetközi ételek, nem hétköznapi tálalásban. Abszolút pozitív csalódás volt…. 🙂 Friss alapanyagokból frissen készítve. 3-4 féle csapolt sör. Finom limonádé. Ár-érték arányban remek. Valószínűleg visszatérünk.

attilaj_zsefh

2017. november 10.

Nyugodt, stílusos eterem

Hetente többször is jövök dél körül a napi menüre. Igaz, hogy csak egy leves és főétel van, de az változatos és finom. Az étlapon mindenki találhat magának megfelelőt. Az ételek finomak, több nemzet jellemző ételei szerepelnek.
A hely is hangulatos, patika tiszta, a személyzet udvarias, a háttérben diszkrét zene szól.

Gersoft

2018. április 11.

Kedves kiszolgálás, finom ételek, kellemes estét töltöttünk el. Ja és finom volt a frissen őrölt kávé is. 🙂

Krisztián

2017. május 4.

Különleges hely, fantasztikus ételekkel…

A megrendelt ételeket gyorsan megkaptuk, nagyon kedves volt a felszolgáló. Az ételek bőségesek voltak, és nagyon finomak. A hangulat kellemes volt, a helyhez illő halk zene szólt. Maximálisan elégedettek vagyunk. Mindenkinek ajánlom!

2017. október 12.

Alapvetően a könnyű ételeket szeretem, de a különleges ajánlatok, amelyeknek ízvilága kissé eltér a megszokottól, olykor elcsábítanak. A legtöbb vendéglátóhelynél hiányolom, hogy felismerjék ilyen tekintetű igényemet, a Tempus azonban nem tartozik közéjük. Egy igazán kellemes estét köszönhetek nekik, ahol a kiszolgálás igényessége, közvetlensége mellett a finom étel is elvarázsolt. Csak így tovább! 😉

F. Andrea

2017. december 7.

Barátságos, hangulatos hely, ahol mi szívesen időztünk el a párommal. Az ételek mennyiségével és minőségével se volt semmi probléma, azoknak ajánlanám, akik szeretnének valami kevésbé hétköznapi, megszokott ételt elfogyasztani. A kiszolgálás nagyon kedves volt, nincs okunk panaszra.
Az egyetlen hátránya, hogy viszonylag rossz helyen van, nehezen található meg, de a szórólapok és a Facebookos hirdetések ebben segítenek.

Ü. Kitti

2017. december 3.

Nagyon udvarias volt a kiszolgálás. A hely hangulata, tisztasága, dekorációja megfogott minket. Nagyon jó az étlap kidolgozása is. Az ételre sem lehetett panaszunk, mindannyiunknak minden ízlett és a tálalás is tökéletes volt.
Még biztos, hogy vissza térünk a többi nemzeti ételkülönlegességeket is kipróbálni.
Köszönjük ezt a varázslatos pár órát. 🙂

R. Robin

2018. március 14.

Nagyon finom volt a vacsora, köszönjük.

V. Anna

2017. december 10.

Nagyon köszönjük a tegnapi vendéglátást. 🙂 Világbajnok volt az étel, a kiszolgálás, és vendégszeretet. 🙂

M. Zsolt

2018. április 15.

Hangulatos étterem a város szívében, remek feldolgozókkal és szakácsokkal. Csak ajánlani tudom!!!!

M. Thomas

2017. december 13.

Hangulatos hely, kedves kiszolgálás, kitűnő, ízletes ételek.

H. Eszter

2017. december 31.

Szuper konyha, igényes vendégeknek.

R. Gábor

2017. november 20.

Egy jó barátom ajánlotta az éttermet, és kellemes csalódásban volt részem. A kiszolgálás nem a leggyorsabb, viszont a pazar ételek, az étterem design, és a barátságos vendéglátás mindenben kárpótolt. Ajánlom mindenkinek, aki nem elégszik meg egy akármilyen étteremmel. Haladjunk a korral, hajrá Tempus!

V. Dávid

2017. október 4.

Nagyon finom ízek, kellemes kiszolgálás jellemzi az éttermet.
Eddig kb. 5 alkalommal fogyaszottam menüt, mind kifogástalan minőségben, ízben, tálalásban és adagban egyaránt.
A közeljövőben tervezem az étlapon szereplő specialitásokat is megkóstolni a párommal.
Jár az 5 csillag!

M. Dávid

2017. június 12.

Június 7-én hosszas egyeztetés után meglátogatta mentőszolgálatunkat a Francia E- Assistance szolgálat két képviselője. A látogatás célja a nemzetközi betegszállítások, valamint az un. beteglátogatások kiterjesztése a Galenus Mentőszolgálatra.

Az egész napos látogatás, és a hosszas egyeztetés, megbeszélés szerződéskötési ajánlattal zárult.
A tárgyalás sikeressége köszönhető a Zsolnay Kulturális negyednek, ahol a vendégeink megcsodálhatták a híres Gyugyi gyűjteményt, és jó néhány érdekességet.

A tárgyalás ebédidőben is zajlott. Az ebédet a Tempus étteremben fogyasztottuk el. (Pécs, Váradi A. utca) Vendégeink az étlapon szereplő nemzetközi konyha kínálatából is inkább a Magyar konyha felé érdeklődtek. Az étterem személyzete, szakács, felszolgáló hibátlanul teljesítettek, ami nagyban hozzájárult a sikeres tárgyaláshoz.
Köszönjük mindenkinek, aki segítségünkre volt, hogy a Galenus Mentőszolgálat ismét előrébb jutott a korrekt beteg-centrikus egészségügyi ellátás működtetésében.

D. Zoltán

2018. május 5.

Remek hely! 🙂

P. Gyula

2017. augusztus 18.

Az étterem vezetője kedves barátom már évek óta. Nagyon hangulatos helyet hozott létre, az ételek minősége kiváló, mennyisége hatalmas, a kiszolgálás nagyon barátságos. Jó emberek, jó helyen! Remélem sikerül felvirágoztatni az éttermet, bárkinek szívesen ajánlom!

G. Zsuzsanna

2017. augusztus 27.

Kitűnő nemzetközi konyha, udvarias kiszolgálás, segítőkészség, profizmus. Nagyobb rendezvényünk volt náluk tegnap, mindenkinek jó szívvel ajánlom, Pécsieknek és az ország bármely területéről Pécsre látogatóknak! Ezúton is köszönjük szépen Lászlónak és kollégáinak a nagyszerű tegnap esti vacsorát és programot!

P. Klára

2017. október 15.

Fantasztikus ételek a világ minden tájáról! Rendszeresen vacsorázunk a Tempusban, mindig újabb és újabb különlegességekkel kápráztatnak el, mindezt kedvező áron és kedves kiszolgáló személyzettel. Ajánlom mindenkinek!

F. Gábor

2017. október 10.

A barátnőimmel életünk leánybúcsúja volt! Remélem, azért hagytunk pezsgőt másnak is… Az étel, az ital, a hangulat és a személyzet fergeteges volt!!! Mindent köszönünk, millió puszi Nektek!

K. Tina

2017. augusztus 12.

Élőszőr jártunk itt a családommal de nem utoljára az is biztos. Hangulatos hely, remek, barátságos a személyzet, színvonalas a felszolgálás és az étel is fantasztikus volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

P. Ágnes

2017. december 14.

Pécs legkirályibb étterme.. 🙂

D. Miklós

2017. július 28.

Ma voltunk a fiammal elfogyasztani a nyeremény vacsorát 🙂 , amit itt is köszönünk. Nagyon jó tapasztalataink vannak, finom, bőséges vacsorát kaptunk korrekt kiszolgálással. Minden barátomnak és ismerősömnek ajánlani fogom. További sok sikert!

G. Erika

2017. július 30.

Új étterem, nagyon nagy reménységgel!!! Minőségi ételek, minőségi alapanyagokból. Gyönyörű tálalás, bőséges adagok, kedvező ár. Remek, udvarias kiszolgálás! Gratula a tulajnak, a séfnek, a személyzetnek!!!! Csak ajánlani tudom, ha finomat szeretnétek enni Pécsen, jó hangulatban, kellemes környezetben. További sok sikert!

W. Veronika

2017. október 10.

Tökéletes esténk volt. Gratuláció és köszönet az egész csapat nevében a Tempusnak! Biztosan visszatérünk!

M. Árpád

2017. november 2.

Kulturált minőségi vendéglátás belváros szívében.

B. Zsolt

2017. július 28.

Kellemes környezet, kedves kiszolgálás, kitűnő ételek! Köszönjük, Tempus, és ajánlani fogjuk az éttermet barátainknak is!

M. Valéria

2017. június 22.

Munkámból, és időmből adódóan menüt szoktam ebédelni! Eddig csak üres tányért hagytam ott…….. Nem kell a ragacsos műanyag tálcát tologatnom műanyag evőeszközökkel az előre elkészített ételek előtt hatvanhetedikként a sorban! Klimatizált helyiségben szolgálnak ki úgy, ahogy egy étteremben illik! Természetesen szeretném megkóstolni az étlapon feltüntetett ételeket is, amire a családom tagjaival érkeznék a névnapomon! Csak ajánlani tudom!

V. Csaba

2017. szeptember 29.

Isteni volt az étel, és a kiszolgálás is tökéletes volt. 🙂 Örülünk, hogy itt lehettünk, jövünk máskor is! 🙂 🙂

K. Vivi

2017. május 11.

Menüt szoktunk itt fogyasztani. Kivétel nélkül minden étel nagyon finom volt. A kiszolgálás rendkívül kedves, figyelmes. Mivel mindig rohanunk, fontos a gyorsaság is, amire itt szintén nem lehet panasz. Remélem, hamarosan sort tudunk keríteni az étlapon szereplő finomságok kóstolására is,mert elég izgalmasnak tűnnek az ott szereplő fogások is. Eddig maximálisan meg vagyunk elégedve. Csak így tovább!

R. Petra

2017. június 4.

Tökéletes esténk volt, tökéletes ételekkel! Rég nem esett ilyen jól semmi! Visszajövünk, köszönjük!

P. Piroska

2017. május 25.

Menüt fogyasztottunk ma itt. Tapasztalatunk: finom ételek,kulturált környezet,udvarias kiszolgálás. Köszönjük!

K. Ildikó

2017. április 21.

Fantasztikus és különleges ételek, remek csapolt sörök, nagyon barátságos környezetben, szuper kiszolgálással. Mindez szuper áron! 🙂 Hihetetlen!

T. Nikoletta

2017. július 12.

Nagyon hangulatos hely, barátságos felszolgálás, nagyszerű ételek. Ajánlom mindenkinek!

K. Irén

2017. szeptember 30.

Különleges ízek nagyon kedves kiszolgálás! Biztosan vissza jövünk!

F. Roland

2017. június 9.

Nagyon finom volt az étel és gyors volt a kiszolgálás. A felszolgáló hölgy nagyon kedves volt. Az éttermet bátran ajánlom akár gyerekekkel is.

H. Renáta

2017. július 17.

Jó kiszolgálás, finom ételek, fantasztikus vezetőség! Ajánlom mindenkinek!

M. Zoltán

2017. július 25.

Stílusos, modern és tiszta hely, udvarias kiszolgálással és nagyon finom, minőségi ételekkel, kedvező áron. A menü is tuti! Ajánlom mindenkinek! Én biztosan törzsvendég leszek!

A. Jani

2017. június 15.

Fantasztikusan színes étlap! Világszínvonalú ízek! Barátságos hely! Nagyon jól éreztük magunkat!!!

S. Anna

2017. augusztus 30.

Remek ételek, barátságos kiszolgálás. Ajánlom mindenkinek!

K. Ottó

2017. július 3.

Gratulálunk a Tempus egyedi kialakítású modern étterméhez! Ma jártunk itt először baráti társasággal, kitűnő ételeket fogyasztottunk, a kiszolgálás kedves,figyelmes! 5*

T. Zoltánné

2017. július 25.

A családommal ebédeltünk a Tempusban. Kifogástalan környezet, remek kiszolgálás, különleges ételek elérhető árakon.

R. Lóránt

2017. június 14.

Csodálatos vendéglátás. Isteni ételek! Köszönünk mindent!

A. Imre

2017. augusztus 23.

Maximális elégedettség a-z ig! Májki a király!!

G. Gábor

2017. június 23.

Nagyon tetszett a nyugodt szép környezet, az udvarias kiszolgálás… Az ebéd (menü) nagyon finom volt! Csak így tovább!-sok sikert kívánok!

B. Eszter

2017. április 10.

Ma ott ebédeltem és minden első osztályú volt! Csak így tovább!! Remek hely.

T. Matt

2017. május 20.

Kedves, figyelmes kiszolgálás és finom ízek. Nem szabad kihagyni ezt az éttermet!

F. Tamás

2017. július 7.

Remek hely. Finomak az ételek és kedves a személyzet.

T. Julianna

2017. április 23.

Az éltelek nagyon finomak, a kiszolgálás és a hangulat remek! Ajánlani tudom mindenkinek!

N. Dávid

2017. május 6.

Isteni finom vacsorát ettünk ma.Minden szempontból *5-ös.

F. Ferenc

2017. július 17.

NAGYON FIGYELMESEK ÉS ELŐZÉKENYEK! AZ ÉTEL FENSÉGES!!!!

S. Ferenc